29Novembre2021

El servei Menuts Pallars Jussà facilita la conciliació familiar

El Consell ha posat en marxa un nou servei per tal de facilitar la conciliació familiar. Es tracta del servei Menuts Pallars Jussà, que forma part del projecte Minuts Menuts que desplega la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social de la Generalitat de Catalunya. És aquest departament el què concedit la subvenció que finança el servei, tot i que també cal fer un pagament simbòlic d’un euro per hora i infant com a contraprestació pel servei ofert.

El funcionament és molt senzill: les famílies que ho requereixin perquè han de fer un encàrrec o tenen qualsevol urgència poden deixar els infants en aquest servei de guarda un màxim de tres hores entre les 17 i les 21 hores i el poden utilitzar un màxim de dos dies a la setmana. El servei el fa l'empresa BUALÀ ubicada a la Plaça la Creu, 22-23 de Tremp. Dues tècniques atenen un màxim de 10 infants en unes instal·lacions adaptades a les necessitats de cura d’aquesta d’edat. El servei està disponible durant tot l’any, estiu inclòs.

Descarregar Diptic i Tarjat PDF

Compartir contingut
 

Web del programa de les 7 comarques

Perfil del Contractant

Seu electrònica

 

Pulsa para ver la página de mis amigos Pulsa para ver Mapa de imágenes. Pulsa en cada una de los círculos.

Seu electrònica

Copyright © 2021 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.