Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

25Setembre2020

7a edició de Jocs del Món

El Servei d’Immigració del CCPallars Jussà amb la col·laboració dels Escoltes la Pobla de Segur (EPS) i l’Aj. de la Pobla de Segur, organitza la que serà la setena edició dels JOCS DEL MÓN, dissabte 24 de maig a la Plaça de’ Ajuntament de la Pobla. L’activitat s’iniciara a les 17:30h i en acabar hi haurà coca i xocolata.

Aquesta actuació té com a objectiu apropar els nens i les nenes de la zona a les de diferents cultures que conviuen a la nostra comarca a través del joc.

Per dur a terme aquesta activitat els escoltes de la Pobla s’encarregaran de dinamitzar diferents jocs, cadascun dels quals és tradicional de diferents països del món per tal que els nens i les nenes s’acostin a la realitat cultural d’aquests àmbits geogràfics.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la Direcció General per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.