Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

25Setembre2020

Més d’un centenar de nens i nenes a la 7a edició de Jocs del món

El Servei d’Immigració del CCPallars Jussà amb la col•laboració dels Escoltes la Pobla de Segur (EPS) i l’Aj. de la Pobla de Segur, han organitzat aquest dissabte 24 de maig la setena edició dels JOCS DEL MÓN, a la Plaça de l’ Ajuntament de la Pobla, a la qual hi ha participat més d’un centenar de nens i nenes.

Per dur a terme aquesta activitat els escoltes de la Pobla s’han encarregarat de dinamitzar diferents jocs, cadascun dels quals és tradicional de diferents països del món per tal que els nens i les nenes s’acostin a la realitat cultural d’aquests àmbits geogràfics.

L’objectiu de l’actuació és apropar els nens i les nenes de la zona a les de diferents cultures que conviuen a la nostra comarca a través del joc. Aquesta trobada es repetirà a l’estiu a Tremp en el marc de la trobada de Casals d’Estiu.

L’activitat compta amb la col•laboració de la Direcció General per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.