Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

25Setembre2020

Professionals del món educatiu coneixen l’Entorn d’Aprenentatge de Tremp

L’Entorn d’Aprenentatge de Tremp s’ha presentat a un grup de professionals del Departament d’Ensenyament integrat pel sot inspector, Josep Serentill, el Cap dels Serveis Educatius i Formació Permanent, Francesc Blanch, els 9 coordinadors de Serveis Educatius i els 11 directors dels Centres de Recursos Pedagògics de la demarcació de Lleida. Durant aquesta trobada, celebrada el passat 27 de maig, es van visitar les instal•lacions de l’Institut Geològic i Cartogràfic de Catalunya i les diferents sales amb exposicions permanents de l’Epicentre.
L’Entorn d’aprenentatge de Tremp, que es va estrenar a finals de febrer, està funcionant a molt bon ritme i ha tingut una molt bona acollida per part dels centres educatius. Aquest servei ofereix als centres docents de Catalunya la possibilitat de realitzar gran varietat de sortides amb activitats encarades a facilitar l’aprenentatge dels continguts curriculars en base a l’observació directa i la participació activa dels alumnes.

El Departament d’Ensenyament, el Consell Comarcal del Pallars Jussà, l’Ajuntament de Tremp, l’Institut Geològic de Catalunya i el Servei Educatiu del Pallars col•laboren en la gestió de l’EdA de Tremp, donant suport i aportant-hi diferents recursos.

Un tècnic del Consell Comarcal dóna suport a l’EdA en diverses activitats que inclou la programació de l’EdA com la visita a l’Epicentre, un itinerari geoambiental i paleontològic a Isona i Conca Dellà, un itinerari geològic a la Conca de Dalt, i els Itineraris medievals que inclouen la visita al conjunt monumental de Mur i al castell de Llordà.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.