Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

25Setembre2020

''Festipallars'' 2014, exhibició de les bandes del Jussà

La setena edició del “Festipallars”, que es va celebrar dissabte a Talarn, va mostrar la diversitat d’estils i la qualitat dels músics pallaresos.

El “Festipallars” ha superat la seva setena edició plenament consolidat com una aposta per donar suport als músics locals i comarcals i alhora promoure la participació i l’intercanvi entre els joves de la comarca.

Han participat a l’esdeveniment 9 grups d’arreu de la comarca d’estils que van des del grunge fins el blues passant pel metall, el rock català o la música celta entre altres.

El festival va arrencar a les 8 de la tarda amb l’actuació dels grups amateurs Conejox i The 4skins i amb els veterans Colladegats. La sessió de nit va comptar amb una gran diversitat de registres musicals amb els grups Songbird, Drunken celts, Gargantua, C13, Hostel Roi, i Fracaso Escolar que va posar el punt i final a l’espectacle. Entre les dues sessions el solista Jose Rius va fer una demostració magistral de guitarra moderna que va sorprendre els assistents als sopar popular.

El Festipallars, nascut ara fa 7 anys té com a principal objectiu donar suport als músics locals i s’impulsa conjuntament des de les àrees de joventut dels ajuntaments de Tremp, la Pobla de Segur, Isona i Conca Dellà, Senterada i Talarn, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Direcció General de Joventut, alhora que compta amb la col•laboració de les entitats musicals i juvenils de la comarca.

Des de la seva creació, el Festipallars ha anat itinerant per diferents municipis de la comarca i pretén anar integrant al projecte altres poblacions perquè s’impliquin en la promoció de la música i els músics autòctons.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.