Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

25Setembre2020

Jocs del Món 2014

El Servei d’Immigració conjuntamente amb el Servei de Joventut del CCPallars Jussà i la col•laboració de la Casa del Sol Naixent organitza la que serà la setena edició dels JOCS DEL MÓN, a Tremp, el divendres 25 de juliol al Parc del Pinell a les 10:15h.

S’iniciarà l’activitat amb una benvinguda amb coca i xocolata i més tard s’iniciaran els jocs i tallers.

Els monitors de la Casa del Sol Naixent s’encarregaran de dinamitzar diferents jocs, cadascun dels quals és tradicional de diferents països del món. Aquesta activitat es du a terme amb la finalitat que els nens i les nenes s’acostin a la realitat cultural d’aquests àmbits geogràfics, i amb l’objectiu d’apropar, a través del joc, els nens i les nenes de la zona a les diferents cultures que conviuen a la nostra comarca.

Aquesta activitat compta amb la col•laboració de la Direcció General per a la Immigració i la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.