Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

25Setembre2020

Tret de sortida del Festival del Romànic i dels Castells de Frontera al Castell de Mur

Abelló i la Mercè Trujillo, altus, l’Albert Riera i l’Antoni Trigueros, tenor, i en Jordi Blanco i en Tomàs Maxé, bassus. Aquesta formació ha actuat a més d’una desena de països europeus, tenen 5 discs a les seves esquenes i l’any 1995 van obtenir el premi del Concurs Permanent Musicals d’Espanya.

El Castell de Mur ha estat el primer concert, però encara en queden 4 més. El dia 26 de juliol la Coral Polifònica de Tremp estarà present a l’església de Santa Maria de Llimiana i el dia 3 d’agost el Castell de Llordà serà l’escenari de ‘Per una sola veu, sobre poemes de Carles Riba’. Aquests dos concerts seran a les 19 hores i disposaran de servei d’autocar amb sortida i arribada a Tremp.

Els dos últims seran el 9 d’agost, a l’esglèsia de Salàs de Pallars, i el 16 d’agost, a l’ermita de la Mare de Déu de la Plana, a Pessonada. Ambdós concerts tindran lloc a les 21 hores, seran gratuïts i no tindran servei de transport.

Sembla que desprès de 10 anys de festival, s’ha consolidat un públic fidel que ha fet possible que aquesta aposta del Consell Comarcal i l’Institut d’Estudis Ilerdencs segueixi en projecció i tingui continuïtat. Edició rere edició s’ha intentat oferir propostes molt variades i aquest any el Festival del Romànic i dels Castells de Frontera continua apostant per repertoris de diferents èpoques i estils.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.