Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

25Setembre2020

Tot apunt per la 3a edició de la Cursa Quatre Rocs 2014

El diumenge 24 d'agost a les 8h tindrà lloc la 3a edició de la Cursa Quatre Rocs de Figuerola d'Orcau.
Les inscripcions estan esgotades, s'ha ampliat fins a 50 places més, en total hi haurà 450 participants.

Aquesta cursa està organitzada per un grup de joves del poble amb la col•laboració de l’Ajuntament d'Isona i Conca Dellà, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i l'Ajuntament de Tremp, amb la col.laboració de diferents entitats i empreses de la zona, i amb el suport humà de 50 voluntaris.
Aquesta cursa també pertany a la lliga de curses de muntanya Correpallars, i aquest diumenge es farà l'acte de cloenda i lliurament de premis on hi assistiran els participants i guanyadors de les diferents curses realitzades al Pallars Jussà i al Pallars Sobirà.
Dissabte a la tarda es farà la Fira del Corredor i el Briefing, un acte festiu perquè puguin participar tant els més petits com la gent que li agrada l’esport.

Durant aquesta darrera setmana s'han finalitzat els preparatius de la cursa: senyalització, marcatge, preparació de la bossa del corredor, muntatge del so, etc. Adjunt us enviem algunes fotografies d'aquest mati.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.