Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

12Agost2020

Concert CHRISTMAS.CAT

El proper 12 de desembre a les 22 h a la Basílica de Valldeflors de Tremp tindrà lloc el concert CHRISTMAS.CAT. Aquest esdeveniment forma part d’un seguit de concerts programats per la Diputació de Lleida en col·laboració amb els Consells.

CHRISTMAS.CAT és un concert gratuït que té com a objectiu buscar nous formats per al cant coral i que ens ofereix un Nadal desenfadat amb versions de les nadales més conegudes fusionades amb ritmes diversos com el jazz, el swing, el rock o el funk. L’espectacle compta amb una cinquantena de veus del Cor de l’Orfeó Lleidatà sota la direcció de Pedro Pardo, conegut per ser membre del jurat del concurs musical OH HAPPY DAY de TV3 , amb l’acompanyament instrumental d’un trio de jazz  format per Josep Maria López a la bateria, Sixto Cámara al baix elèctric i el propi Pedro Pardo al piano.

Aquest concert és previ a la presentació oficial que tindrà lloc el proper 23 de desembre a la Llotja de Lleida i per al qual ja s’han esgotat les entrades.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.