Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

12Agost2020

Els Consells Esportius aposten pels valors i la pedagogia aplicats a l’esport

Joan Ubach, President del Consell Comarcal del Pallars Jussà i President de l’Agrupació Territorial dels Consells Esportius de Lleida (ATCELL), destaca la tasca social i educativa en l’esport que duen a terme aquests organismes d’abast comarcal.

La Taula Assessora de l’Esport Lleidatà de la Diputació de Lleida, va servir com a marc per presentar els reptes dels Consells Esportius de la demarcació. Joan Ubach, com a representant dels 12 Consells Esportius de Lleida, va explicar les principals línies de treball d’aquesta organització, que dedica la major part dels seus esforços a promoure l’esport entre els més petits mitjançant activitats com les escoles esportives o aquelles que es duen a terme en col•laboració amb els centres educatius com el Pla Català d’Esport a l’Escola.

Ubach va destacar com a principals objectius d’aquestes entitats, la promoció de l’activitat física tan escolar com de lleure així com l’esport com a transmissor de valors. També es va posar de manifest la necessitat de promoure activitats adreçades a esportistes en edat escolar plantejades sota criteris pedagògics i de relacionar l’esport amb altres factors com la solidaritat i la cultura.

Els Consells Esportius, creats el 1990 i denominats inicialment Consells Comarcals de l’Esport, tenen d’abast comarcal, la qual cosa els permet treballar per a la promoció de l’esport d’una forma molt propera a la realitat social que els envolta i respondre a les necessitats pròpies de cada comarca i afavorir la integració de tots els col•lectius.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.