Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

12Agost2020

El Pallars Jussà aposta pel turisme familiar i la mobilitat sostenible a Fitur

El Consell Comarcal del Pallars Jussà està present aquests dies a FITUR on promociona el turisme familiar i de natura a la comarca. Aquesta plataforma turística permet al Jussà mostrar el diversos productes que s’han anat creant a la comarca en col·laboració amb els empresaris del sector.

Alguns d’aquests productes són el “Viu el Pallars, viu el Jussà” o el “5è Llac” que estan en la línia del senderisme, la descoberta del paisatge i els espais naturals. També s’han presentat al públic de la fira altres elements turístics com el Tren dels Llacs o els Castells de Frontera.

Per la seva part, el President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, ha aprofitat FITUR per dur a terme diferents contactes amb administracions franceses amb l’objectiu de desenvolupar un projecte turístic basat en la mobilitat sostenible en què està previst que hi participin diferents regions europees.

En aquesta línia, està prevista la celebració a Tremp el proper 19 de febrer d’un seminari sobre “Turisme i mobilitat sostenible en zones de muntanya” organitzat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà a l’auditori de l’Epicentre. Projecte que compta amb el suport de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.