Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

12Agost2020

Entra en funcionament el nou vas de l’abocador de Fígols

Ja es troba en funcionament del primer dels dos vasos de l’ampliació de l’abocador de Fígols. El passat dilluns dia 2 de febrer es van començar els abocaments de residus en aquest nou vas que té una capacitat prevista per 2 anys amb el ritme actual de d’abocaments.

L’ampliació també inclou un altre vas molt més gran que es preveu tingui capacitat per acollir residus durant 8 anys més, per la qual cosa està previst que aquesta ampliació doni una vida útil a l’abocador d’entre 10 i 12 anys, en funció del nivell de reciclatge de residus que s’assoleixi.

Actualment l’abocador de Fígols rep una mitjana de 13.500 tones de residus l’any provinents del Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Alta Ribagorça i la Val d’Aran.

Les obres d’aquesta infraestructura han tingut un pressupost d'1,7 milions d'euros, finançats per l'Agència de Residus de Catalunya.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.