Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

12Agost2020

El Jussà participa d’un projecte internacional per al desenvolupament turístic de zones de muntanya

El president de l’entitat Alpine Pearls i alcalde de la localitat austíaca de Werfenweng, Peter Brandauer, ha dut a terme una visita institucional al Consell Comarcal del Pallars Jussà en que ha signat el llibre d’honor d’aquesta institució. Brandauer ha participat en una reunió de treball amb membres de l’equip de govern per tal d’avançar en els projectes conjunts iniciats en una anterior visita d’alguns membres del consell comarcal a la regió alpina. Aquest iniciativa té com a objectiu bastir un projecte de cooperació internacional del qual la regió alpina en seria el principal impulsor juntament amb el Pallars Jussà i que inclouria altres regions turístiques de muntanya europees.

Aquest projecte aniria en la línia de millorar la mobilitat i l’accessibilitat en zones de muntanya per fer-les més atractives i promocionar-ne així el seu desenvolupament turístic.
El President de l’Alpine Pearls, acompanyat per, Karmen Mentil, gerent d’aquesta entitat de promoció turística que aplega 27 destinacions de 6 països a l’entorn dels Alps que aposten per la mobilitat sostenible, van oferir una de les ponències més exitoses de les 12 que es van presentar ahir al seminari “Turisme i Mobilitat Sostenible en zones de muntanya” al que hi van participar més de 120 persones que van omplir l’auditori de l’Epicentre. El representants alpins van explicar el model de mobilitat turística que estan desenvolupant en aquesta àrea, alhora que durant el seminari es van presentar també altres experiències que estan funcionant a la comarca del Pallars Jussà com el tren dels llacs o el telefèric d’Estany Gento, així com altres iniciatives d’altres zones pirinenques tant catalanes com franceses que van en la mateixa línia.
El seminari també va comptar amb la participació activa del FGC que va explicar diferents experiències que aquesta entitat gestiona en altres zones com el Cremallera de Núria o el ferrocarril de la Molina. En aquest sentit, FGC també serà part integrant dels projectes internacionals que s’estan endegant des del Pallars Jussà i que seran fruït de la concertació entre els sectors públics i privats de la comarca.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.