Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

12Agost2020

Programa Catalunya Emprèn 2014

El servei de Promoció econòmica del Consell Comarcal del Pallars Jussà, a través del Programa Catalunya Emprèn, ha atès durant el 2014 un total de 258 persones de les quals 191 han rebut orientació i informació en relació a la seva idea de negoci. S’han realitzat 10 accions de formació en les que han participat 166 persones.  S’ha realitzat 171 accions d’assessorament i s’han confeccionat un total de 45 plans d’empresa i plans financers. D’aquests, se n’ha derivat  44 empreses creades en les que han participat un total de 50 promotors. S’ha realitzat també accions de consolidació a empreses creades en anys anteriors, un total de 56 accions d’assistència tècnica.

El programa Catalunya Emprèn està patrocinat pel Departament d’Empresa i Ocupació, El Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo i Seguridad Social.

Aquest programa realitza tasques d’orientació, informació, assessorament, formació i consolidació a emprenedors de la Comarca.
L’objectiu és acompanyar a l’emprenedor des de moment que te una idea de negoci fins a la consolidació de l’empresa creada, a través d’un seguit d’accions que li permetin afrontar el procés de creació del projecte empresarial amb les millors condicions d’assessorament, finançament i assistència tècnica possibles.
Des del mateix servei s’ha organitzat juntament amb l’àrea de Joventut el premi Jove Emprenedor i trobada empresarial. Aquest premi te com a objectiu fomentar l’esperit emprenedor entre els joves de la comarca amb idees innovadores i facilitar-los la posada en marxa dels seus negocis al mateix temps que s’impulsa el creixement i la modernització del sector productiu de la comarca. En aquesta edició hi han participat un total d’onze projectes empresarials. El premi es va lliurar en la cinquena trobada empresarial en la que hi varen participat unes 140 persones representants d’empreses de la comarca.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.