Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

12Agost2020

Nens i nenes del Jussà participen al cicle “CONTES DEL MÓN”

La Gina Rincenu i la Consuelo Jiménez, procedents de Romania i de Castella Lleó, respectivament, han estat els protagonistes de la 9a edició del cicle “Contes del Món” en què hi participen voluntàriament persones de diferents orígens que expliquen contes de les seves regions als nens i les nenes de la comarca.
Aquest projecte que s’organitza des del Servei d’Immigració del Consell Comarcal del Pallars Jussà, amb la col·laboració de la Direcció General per a per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, s’ha celebrat avui a la biblioteca Maria Barbal de Tremp on hi ha participat prop de 50 nens i nenes amb les seves famílies.

Enguany els contes que han escoltat els petits tenen els seus orígens a Romania i a Castella-Lleó. La Gina Rincenu, ha explicat un conte molt conegut al seu país d’origen “Una bossa amb dos diners, Kukurigu”, mentre que la Consuelo Jiménez ha ofert una història de la seva infància a la zona de Sòria anomenada el “Gall Quirico”.
Aquesta activitat es realitza amb la finalitat de donar a conèixer i apropar a les diferents cultures que en aquests moments existeixen a la nostra comarca.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.