Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

12Agost2020

Es posa en funcionament el nou “Servei d’Intervenció Socioeducativa Itinerant” del Pallars Jussà

Per atendre infants i adolescents en risc i donar suport a les seves famílies.
El Consell Comarcal del Pallars Jussà, ha posat en funcionament el “Servei d’Intervenció Socioeducativa Itinerant” (SISI) amb la finalitat de prestar serveis a les famílies amb infants de 0 a 3 anys en situació de risc, servei d’atenció diürna, servei d’intervenció familiar i d’acompanyament socioeducatiu per adolescents. El SISI, únic per a les seves característiques, té com a objectiu fer arribar aquests serveis, que en les àrees més poblades s’ofereixen per separat, a totes les famílies de al comarca, per aquest motiu s’han integrat els diversos serveis en un de sol que alhora tindrà caràcter itinerant pels diferents municipis.

Aquest nou servei oferirà diferents programes de suport a les famílies i als infants en funció del nivell de risc de desprotecció que presenti cadascun dels menors. També es desenvoluparan programes d’atenció als infants i els joves a nivell socioeducatiu com els programes de reforç escolar que ja s’estan portant a terme i que volen tractar i minimitzar les deficiències dels petits en aquest àmbit.
El President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, ha explicat que “el caràcter itinerant del servei ens permetrà arribar a tota la població infantil de la comarca que es troba en situació de risc, molts dels quals quedarien fora d’aquesta cobertura al no poder-hi accedir”.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.