Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

12Agost2020

Benestar Social incrementa la dotació al Pallars Jussà per al 2015

Aquest pressupost permetrà consolidar diferents projectes recents i crear-ne de nous.

El Serveis Socials del Pallars Jussà han signat, conjuntament amb les comarques del Pallars Sobirà i la Ribagorça, el nou contracte programa per al 2015 on estan recollits els serveis i accions que es duran a terme aquest any.

El Pallars Jussà tindrà enguany un pressupost de 1.211.077 €, una xifra que suposa un increment de gairebé 87.000 € respecte l’any anterior. Aquest augment és conseqüència de la consolidació del Servei d’intervenció Socioeducativa Itinerant, que aglutina diferents prestacions com donar servei a les famílies amb infants de 0 a 3 anys en situació de risc, servei d’atenció diürna, servei d’intervenció familiar i d’acompanyament socioeducatiu per adolescents.

El nou contracte programa del Jussà també inclou la creació de l’Oficina Jove del Pallars Jussà prevista per aquests propers mesos que ampliarà els serveis que es presten actualment des del Servei Comarcal de Joventut i impulsarà nous projectes amb l’objectiu de millorar l’emancipació dels joves de la comarca.

Altres dels serveis que milloraran el seu finançament són alguns dels ja existents com l’atenció primària i el servei d’immigració.

El President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, s’ha mostrat molt satisfet per aquest increment pressupostari perquè “això ens permetrà optimitzar els serveis que ja oferim a l’usuari i crear nous projectes que millorin la situació de les persones amb dificultats”.

L’acte de signatura, s’ha celebrat a la delegació del Govern de l’Alt Pirineu i Aran a Tremp on hi ha assistit el director dels Serveis Territorials de Benestar Social a Lleida, Josep M. Forné i els presidents dels Consells Comarcals signants.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.