Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

06Agost2020

Primeres jornades d’història i estudis del paisatge al Pallars Jussà

El propers 18 i 19 d’abril tindran lloc a Tremp les 1res Jornades d’Història i Estudis del Paisatge al Pallars Jussà. Tot i que actualment són molts els estudis que es desenvolupen al nostre país sobre aquesta temàtica, trobar espais on debatre i compartir els resultats de les investigacions és, encara avui, força complicat. La comarca del Pallars Jussà, pot esdevenir un marc excepcional alhora de generar llaços d’unió entre el món de la investigació i la pròpia societat.

Les Jornades, organitzades conjuntament entre IEI, Diputació de Lleida, IDAPA, Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Ajuntament de Tremp, en col·laboració amb la Universitat de Lleida, compten amb la participació de 8 ponents que aportaran la seva visió experta sobre diferents aspectes relacionats amb els estudis de paisatge, tot reflexionant sobre l’ús social que se’n deriva. La trobada, que tindrà lloc a l’Epicentre de Tremp, clourà amb una taula rodona oberta al públic assistent que debatrà sobre el present i el futur del nostre territori davant les actuals polítiques de recerca, gestió i difusió.
Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a l’Epicentre via telefònica, presencial o per correu electrònic.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.