Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

12Agost2020

Poductores internacionals de cinema visiten el Pallars Jussà

Terradets i la línia de tren, entre els atractius per als localitzadors d’espais adients

Sota el títol “Familiarisation tour-Scouting in Catalonia” un grup de representants de productores de cinema estrangers, han visitat aquests dies el Pallars Jussà per familiaritzar-se amb espais susceptibles de convertir-se en un plató de cinema. Aquest tour, que ha passat per diversos indrets de Catalunya, ha estat organitzat per la Generalitat  a través de l’entitat Catalunya Film Commission i hi participen membres de productores americanes i daneses entre altres.

 

A la zona del Pallars Jussà, els productors es van interessar per espais tan diversos com la carretera antiga que travessa el congost de Terradets, les parets escarpades de Roca Regina, el llac de Cellers o les estacions de tren, entre altres. L’atractiu de la zona va captivar els visitants que van qualificar “d’espectaculars” molts d’aquests espais.
Tècnics del Consell Comarcal del Pallars Jussà van fer de guies en aquesta visita donat que, des del 2013 l’ens comarcal està coordinant les feines de recerca de localitzacions a la comarca o la gestió de permisos de rodatge de la major part de municipis de la comarca, la qual cosa l’ha convertit en l’enllaç entre les produccions i el territori.
Les facilitats donades per particulars i administracions, i l’agilitat de vehiculació per part del Consell, ja s’ha traduït en els darrers mesos en rodatges de anuncis televisius, i de pel·lícula Vulcània que es va filmar en diversos indrets del Pallars Jussà i que s’estrenarà aquest 2015.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.