Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

12Agost2020

El Pallars Jussà recull 4,8 tones d’aliments durant el gran recapte

Els voluntaris han treballat tota la setmana en la classificació del material

El gran recapte de primavera a Tremp s’ha saldat amb la recollida de 4,8 tones d’aliments, una xifra que supera el que es va arreplegar fa un any.

Els voluntaris de l’entitat APROP i els serveis socials del Consell Comarcal del Pallars Jussà, que gestionen conjuntament el banc dels aliments, s’han mostrat molt satisfets per aquesta xifra que posa de manifest la capacitat solidària de la comarca.

Un cop feta la recollida, els voluntaris han treballat tota la setmana per endreçar i organitzar tot el material recollit que cal classificar per tipus i caducitats amb l’objectiu d’optimitzar la seva distribució entre els usuaris.

Entre els aliments recollits destaquen la llet, els llegums o la pasta i l’arròs entre altres de primera necessitat. Amb aquest recapte el banc d’aliments té estoc per subministrar material durant 2 mesos aproximadament a les 70 famílies aproximadament que en són usuaries. Aquest material es complementa amb el que arriba de la Unió Europea o els que aporten molts particulars durant tot l’any, i amb els ajuts d’urgència a que ha de fer front el consell comarcal.
Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.