Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

12Agost2020

Dues candidatures del Pallars Jussà al premi Medi Ambient 2015

Competeixen en la modalitat “Iniciatives de protecció i millora del medi ambient”

El Consell Comarcal del Pallars Jussà, en concertació amb el sector turístic de la comarca, ha presentat dues candidatures al Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya 2015, convocat pel Departament de Territori i Sostenibilitat.

Les dues candidatures presentades són El Cinquè Llac, un paquet turístic de senderisme responsable, i el projecte Vine al Pallars, viu el Jussà, un recull de sortides guiades i d’experiències culturals i gastronòmiques pels visitants del Jussà.

Ambdues participen, amb unes altres 20, en la modalitat “Iniciatives de protecció i millora del medi ambient”, per la qual s’ha obert un procés participatiu per tal que qualsevol persona pugui votar per la candidatura que considera que hauria de ser la guanyadora d’aquesta modalitat del Premi. El termini de les votacions acaba el dia 22 de maig.

El Premi, creat per reconèixer la tasca de persones físiques i jurídiques en l’àmbit de la conservació de l’entorn, s’emmarca enguany en la temàtica del turisme i el medi ambient.

Les votacions es poden realitzar en aquest enllaç. Us animem a participar-hi i a votar per les candidatures del Jussà!

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.