Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

12Agost2020

L’Oficina Jove del Pallars Jussà dóna servei als 1.963 joves de la comarca

L'equipament assessora de manera personalitzada els joves en temes de treball, salut, habitatge i participació

El director general de Joventut, Toni Reig, acompanyat pel president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, ha visitat l’Oficina Jove (OJ) del Pallars Jussà. El nou equipament, conegut per “Casal Pare Manyanet” i situat al carrer Peresall, 3, de Tremp, dóna servei als 1.963 joves d’entre 15 i 29 anys de la comarca.

L’OJ del Pallars Jussà ofereix assessorament personalitzat i especialitzat en tots els àmbits que afecten la vida de les persones joves, i molt especialment en les de treball, salut, habitatge i participació.

En l’àmbit de l’ocupació s’impulsen, entre d’altres, el Premi Jove Emprenedor, el Projecte Fórmula Jove, i el programa Garantia Juvenil, iniciativa europea per reduir l'atur juvenil, gràcies al qual la Generalitat ofereix una oferta de treball, pràctiques o formació en un termini de quatre mesos als joves que compleixin una sèrie de requisits.

L’horari d’atenció al públic del nou serveis és de dilluns a dissabte de 10.30h a 14.30h a l’estiu; a l’hivern es repeteix el mateix horari i, a més a més, s’amplia a les tardes de dilluns i dimecres, de 16h a 18.30h,

El funcionament d’aquest servei és possible gràcies a la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Ajuntament de Tremp.

A la demarcació de Lleida hi ha un total de nou OJ en funcionament: l’Alt Urgell, Les Garrigues, l’Urgell, el Pla d’Urgell, l’Alta Ribagorça, la Noguera, la Segarra, el Pallars Sobirà i el Pallars Jussà.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.