Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

06Juliol2020

II Congrés Catalunya Emprèn

El Consell Comarcal del Pallars Jussà a través de l’àrea de promoció econòmica, participarà en el II Congrés Catalunya Emprèn, que es celebrarà el proper 4 de juny a Barcelona. Aquest congrés és el punt de trobada de l’emprenedoria catalana i un esdeveniment de referència per a emprenedors, inversors, empreses tradicionals i també les persones que donen suport als emprenedors.

Descarregar programa

En aquesta 2a edició, el Congrés aplegarà emprenedors de tots els tipus d'emprenedoria: 1) la dels petits negocis i la dels emprenedors autònoms; 2) l'emprenedoria social; 3) la que es basa en la ciència i la tecnologia; 4) la de les start-ups que volen créixer de pressa, i 5) la corporativa, que busca innovar dins el marc d'empreses tradicionals. El Congrés inclourà també la XX edició del Fòrum d'Inversió, el millor punt de trobada d’emprenedors i inversors.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.