Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

06Juliol2020

140 nens i nenes del Jussà participen a “la trobada de Casals d’Estiu-Jocs del Món”

Més de 140 nens i nenes i una vintena de monitors i monitores que integren les diferents activitats d’estiu que es desenvolupen al Pallars Jussà, han participat en la trobada de Casals d’estiu en motiu de la celebració dels JOCS DEL MÓN. Aquesta activitat, que s’ha celebrat per 8è any consecutiu a Tremp, té com a objectiu apropar els nens i les nenes de la zona a les de diferents cultures que conviuen a la nostra comarca a través del joc.

Per dur a terme aquesta activitat s’ha comptat amb voluntaris de l’entitat juvenil “La Casa del Sol Naixent” que s’han encarregat, juntament amb els monitors/es de cada agrupació, de dinamitzar els diferents jocs, cadascun dels quals són tradicionals dels cinc continents, la qual cosa ha permès que els nens i les nenes s’acostin a la realitat cultural d’aquests àmbits geogràfics.

La jornada també ha servit per agermanar els participants a les diferents activitats d’estiu que es desenvolupen a la zona. Hi han assistit els casals d’estiu municipals de Talarn i Salàs de Pallars, el casal de l’esplai de la Casa del Sol Naixent, “Al Mati Esports”, que organitza l’ajuntament de Tremp, així com els nens i nenes que passen l’estiu a la ludoteca i la llar d’infants els Minairons de Tremp i els nens i nenes del Servei d’Intervenció Socioeducativa Itinerant. Martí Cardona, vicepresident del Consell Comarcal del Pallars Jussà, ha assistit a la jornada i ha valorat molt positivament el fet que activitats com aquesta potenciïn els valors de la convivència i la tolerància entre els més petits. Aquesta activitat, organitzada conjuntament pel Servei d’Immigració i l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Pallars Jussà i que compta amb col•laboració de la de la Direcció General per a la Immigració i la de Joventut de la Generalitat de Catalunya, se celebra també cada any a la Pobla de Segur.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.