Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

06Juliol2020

El Pallars Jussà acull la 6a trobada de tècnics de promoció econòmica de les terres de Lleida

Organitzada per GLOBALleida i el Consell Comarcal del Pallars Jussà, els passats dies 9 i 10 de juny amb la participació  d’una trentena de tècnics.
La trobada ha reunit als tècnics de la Xarxa de Centres d’empreses Innovadores i organismes de promoció econòmica del territori, en una jornada que ha tingut lloc en el Centre de Visitants. Epicentre de Tremp, amb l’objectiu de compartir experiències, formar-se, unificar criteris de gestió i fomentar el treball en xarxa.
Per tal de continuar amb el procés de millora de la gestió i promoció del Centres d’Empreses, així com disposar de les darreres tècniques en l’assessorament, la trobada s’ha centrat en conèixer les eines necessàries per desenvolupar la creativitat dels emprenedors obtenint noves solucions, motivació d’equips humans, concepció d’alternatives i innovació en tots els àmbits d’actuació de l’activitat.

També s’ha treballat en desenvolupar plans de millora a cada centre, basats en el coneixement dels problemes i de les pràctiques més exitoses per posar-les en funcionament  a la resta de centres. Així com, aplicar les noves eines i programes que GLOBALleida posa a disposició dels centres empresarials i els seus usuaris, com són l’assessorament, programes de creixement empresarial adreçats a emprenedors i empresaris de diferent perfils, les rondes de finançament, la Societat d’inversió, la plataforma per a l’ocupació o les activitats formatives especialitzades proposades en  el catàleg EmForma, entre d’altres. Actuacions que faciliten  l’activitat econòmica, la dinamització del mercat laboral i l’atracció i retenció de talent a Lleida.
En el decurs de la jornada, els tècnics han participat en la sessió formativa a càrrec de Jordi Puigdellívol, formador en emprenedoria i innovació, “Assessorament Emprenedor en Clau de Model de Negoci” , en el que s’ha tractat com conèixer el model de negoci i sobretot  com aplicar-lo amb eficàcia en assessoraments i  compartir experiències.
La jornada ha comptat amb la presencia del conseller delegat de GLOBALleida, Oriol Oró, el director  del Ceeilleida, Antoni Piñol i el gerent del Consell Comarcal que juntament amb el Tinent d’alcalde de Talarn han estat encarregats  de donar la benvinguda als assistents.
Durant la jornada també s’ha fet una visita a les bodegues Castell d’Encús on els diferents tècnics de la demarcació han pogut descobrir no només un innovador model de negoci sinó també unes excel·lents instal·lacions que prestigien el territori i aporten innovació i creativitat a la comarca del Pallars Jussà.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.