Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

11Juliol2020

Ares Oliva guanya el Concurs de Fotografia Literària 2016

Les fotografies s’inspiren en un conte de Maria Barbal 
Escollir un fragment del conte de Maria Barbal “El premi”, ambientat a Tremp, i enllaçar-lo amb una fotografia inèdita ha estat el repte del Concurs de Fotografia Literària 2016, organitzat pel Servei de Català del Pallars Jussà. Deu persones amb un total de disset fotografies a concurs han respost al repte en aquesta primera edició.

El jurat, format pels fotògrafs Albert Felip, Carles Monegal i Jordi Uriach, i per les llibreteres Marta Farré i Gemma Pes ha declarat guanyadora la fotografia "El premi" d’Ares Oliva Solé*, tant per la qualitat fotogràfica de l’enfocament i la perspectiva com per la seva evocació d’un fragment del conte proposat. El jurat també ha atorgat una menció especial a una fotografia de Pepa Lloan Boixadós, per la qualitat de la seva composició.

Durant el mes de juliol, s'exposaran les millors fotografies presentades al Concurs al vestíbul del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

*La fotografia guanyadora s'inspira en el fragment: "En la seva mirada, el poble havia canviat. Veure asfaltats els vells carrers de terra i còdols. [...] Construïen edificis amples i alts, no pas com els de la casa de quan era petita."

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.