Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

06Juliol2020

Els joves del Jussà diposaran d’una aula d’estudi per vacances i caps de setmana

S’ubicarà a l’Epicentre i cobrirà els horaris en què la biblioteca estigui tancada
El Consell Comarcal del Pallars Jussà, posa en funcionament una aula d’estudi a Tremp per a joves a partir de 16 anys en horaris en què la biblioteca Maria Barbal estigui tancada.
L’aula s’ha habilitat en una de les aules del centre de visitants “Epicentre” de Tremp després d’arribar a un acord amb la biblioteca i l’ajuntament de Tremp, per tal de cobrir els horaris en què actualment els joves no disposen d’un lloc per a l’estudi.

Segons la vicepresidenta del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Pilar Cases, “aquest servei neix de la demanda d’estudiants universitaris i d’ensenyaments postobligatoris que tenen necessitat de disposar d’un lloc tranquil i adequat per a l’estudi durant els caps de setmana o en període de vacances”.
L’aula està equipada amb servei Wi-fi gratuït perquè els estudiants puguin portar els equips multimèdia que necessiten per a la seva tasca.
Els joves que vulguin gaudir d’aquest servei s’hauran d’inscriure inicialment a l’Oficina Jove per poder fer un seguiment dels tipus d’estudis que porten a terme els joves de la comarca així com per conèixer el perfil dels usuaris del servei. Un cop feta aquesta primera inscripció els joves podran anar en els horaris previstos al mateix Epicentre i allà es registrarà l’hora d’entrada i sortida de cada usuari.
Pilar Cases, afegeix que “aquest servei no tindrà un cost per al Consell, donat que l’Epicentre és un equipament que ja disposa d’un horari d’obertura prou ampli per assumir-ho”.

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.