Font Size

SCREEN

Layout

Menu Style

Cpanel

06Juliol2020

Innovadora empresa de gestió de projectes amb Drons s’instal.la al CEI Pallars Jussà

Laura Samsó Pericon, Enginyera Tècnica en Telecomunicacions (Bachelor d' Electrònica) i Màster en Ciència i Tecnologia Aeroespacial, està especialitzada a dissenyar projectes aeroespacials i drons per a empreses i agències internacionals, i participa en els grups de regulatoria nacionals e internacionals, entre ells JARUS i a més és membre de AERPAS i col.labora en el nou grup d' AENOR dedicat als drones.

El Dron, vehicle aeri no tripulat o Remote Piloted Aircraft (RPA) pot oferir serveis molt útils en diferents àmbits; medi ambient, construcció, mobilitat i trànsit, topografia, emergències naturals i un llarg etcètera. Molt especialment i a la comarca del Pallars Jussà, aquesta tecnologia és aplicable a l’agricultura i ramaderia on permet ser més eficient en la gestió de les explotacions. També en el món de la geologia l’ús d’aquest tipus de tecnologia pot facilitar encara més la gestió i divulgació d’aquest recurs extraordinari de la comarca.
Des d’aquest mes de juliol la Laura ofereix els seus serveis de disseny de projectes i gestió d’aquest tipus de tecnologia a tot tipus de clients instal•lada al Centre d’Empreses Innovadores del Pallars Jussà. D' igual forma ofereix assessorament en marketing, conferències, desenvolupament de negoci, així com traduccions tècniques d' enginyeria i formació especialitzada en drons a Universitats, escoles i programes d' emprenedors.
Des del CEI Pallars Jussà, “Unim persones per dinamitzar l’economia”.

http://www.laurasamso.com

 

http://www.pallarsdrone.com

Share
Copyright © 2020 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.