03Desembre2021

3a trobada empresarial del Pallars Jussà

3a TROBADA EMPRESARIAL DEL PALLARS JUSSÀ

 

Més de 130 emprenedors/es participen a la 3a trobada empresarial del Pallars Jussà

La tercera edició del la Trobada Empresarial del Pallars Jussà va aplegar més de 130 empresaris/es i comerciants del Pallars Jussà. La trobada, que organitzen conjuntament el Consell Comarcal, les Delegacions locals de la Cambra de Comerç de Lleida, les associacions de Comerciants i la Federació d’Empresaris i Comerciants del Pallars, es va celebrar el passat 25 de febrer a l’hotel Segle XX de Tremp.

Com en les darreres edicions es va homenatjat a un empresari d’origen pallarès de trajectòria professional reconeguda que en l’edició d’enguany serà el senyor Carles Sumarroca i Coixet, fill de Llimiana que entre altres funcions és President de Bodegues Sumarroca i President d’Honor de Comsa-Emte, qui al final del sopar ens oferirà una intervenció-col·loqui. També van assistir a la Trobada personalitats del món empresarial com Josep González, President de PIMEC o Jaume Alsina, President de la Corporació Agropecuària de Guissona així com del sector públic com el Director dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació, Octavi Miarnau.

Durant el transcurs de la trobada es va lliurar el guardó de la 9a edició del premi “Jove Emprenedor/a” a Josep Oriol Pallarès de l’empresa de càtering “A Taula” ubicada a Salàs de Pallars. També es va oferir un reconeixement a Ferreteria Corona per la celebració del seu 125è aniversari, a Casa Roca de la Vall de Barcedana que el 2011 va rebre el Medalla del turisme de la Generalitat de Catalunya per la seva trajectòria i a Licors Portet que ha obtingut la Medalla d’or del Concurs Mundial de Licors i Espirituosos de Brucel·les per la Ratafia dels Raiers 125 aniversari.

Compartir contingut
Copyright © 2021 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.