20abril2024

Convocatòria per a la concessió de subvencions per a la incorporació de persones sòcies treballadores o persones sòcies de treball en cooperatives i societats laborals 2018

El passat 18 de juliol es va publicar la Convocatòria per a la concessió de subvencions per a la incorporació de persones sòcies treballadores o persones sòcies de treball en cooperatives i societats laborals 2018.
L'objecte d'aquest programa és subvencionar la incorporació de socis o sòcies treballadors/ores o socis o sòcies de treball en una cooperativa o societat laboral, inscrita al registre corresponent i amb activitat o seu social a Catalunya.

Amb l’entrada en vigor de la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, els tràmits davant de la Generalitat de Catalunya s’hauran de fer de manera electrònica. 

Cal tenir present que les sol·licituds s’hauran de realitzar per via telemàtica, en format electrònic i per això, caldrà disposar de signatura electrònica

Els imports de les subvencions son els següents:

·         Per a nova creació: (12 mesos )

o   Per incorporació de socis d’entre 30 i 44 anys: 3.000.- €

o   per menors de 30 anys i 45 anys o més: 5.000.- €

o   per dones : 5.500.-€

o   per persones amb discapacitat: 7.000.-€

 ·         Per a consolidació:

o   per incorporació de socis d’entre 30 i 44 anys: 2.000.-€

o   per menors de 30 anys i 45 anys o més: 4.000.-€

o   per dones: 5.500.-€

o   per persones amb discapacitat: 7.000.-€

Trobareu els formularis de sol·licitud i tota la informació relacionada amb la documentació i els requisits per accedir a les subvencions en el canal empresa: http://canalempresa.gencat.cat/ca/inici/, o a l’apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya: http://tramits.gencat.cat

Hi podran accedir les incorporacions de soci des de l’1 de juliol de 2017 i fins a la data de publicació de la Convocatòria.

 

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 10 de setembre de 2018.

 

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.