04Desembre2021

Nous serveis de bus al Pallars

Nous serveis de bus al Pallars mentre dura el procés d’adquisició de nous trens per la línia de tren de la Pobla

El Departament de Territori i Sostenibilitat i el Consell Comarcal del Pallars Jussà han acordat l’establiment de nous serveis de bus en el corredor de Lleida – la Pobla de Segur – Esterri d’Àneu, amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de mobilitat detectades al territori després de la reorganització de les comunicacions de transport públic implementades darrerament.

QUADRE D'HORARIS

Concretament:

  • A partir de demà divendres 23 de març, s’incorpora una nova expedició de bus de dilluns a divendres feiners des de Lleida amb sortida a les 20.45 hores, per facilitar els desplaçaments dels treballadors i  alumnes que estudien a la ciutat cap a la Noguera i l’Alt Pirineu i Aran, donant així resposta a les seves demandes. El nou servei s’iniciarà des de l’estació de tren de Lleida, i passarà per l’estació d’autobusos de Lleida, Balaguer, Tremp, la Pobla de Segur i Sort, fins a arribar a Esterri d’Àneu a les 23.54 hores.
  • D’altra banda, per tal de facilitar l’accessibilitat amb transport públic fins a l’estació del TAV de Lleida, a partir de dilluns 26 de març s’introduirà una nova expedició de bus diària que sortirà d’Esterri d’Àneu en direcció a Lleida, per enllaçar amb el servei d’AVANT de les 8 del matí. La sortida del bus serà a les 5.05 hores d’Esterri d’Àneu, parant a Sort a les 5.35 hores, a la Pobla de Segur a les 6.00 hores, a Salàs de Pallars a les 6.08 hores, a Tremp a les 6.15 hores, Lleida estació de tren a les 7.35 h i estació d’autobusos de Lleida a les 7.45 hores.
Compartir contingut
Copyright © 2021 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.