04Desembre2021

El Consell Comarcal promou la reutilització i el consum responsable en el mercat de les puces

Mercat de les puces

El Servei de Recollida de Gestió de Residus del Consell Comarcal del Pallars Jussà va participar el passat 25 de març als Mercat de les Puces que es va celebrar a la Pobla de Segur amb l’objectiu de potenciar la reutilització d’elements quotidians com electrodomèstics, mobles, roba, entre altres, que quan els rebutgem encara els queda un temps de vida útil. Segons els serveis de Recollida de Residus, una de les tasques que es porten a terme des de les tres deixalleries de la comarca és precisament donar noves utilitats o nous usuaris a productes que encara no han esgotat la seva vida útil.

Per la seva banda, des de l’Oficina de Consum s’ha apostat per participar en la promoció d’esdeveniments com aquest mercat de segona mà amb l’objectiu de promoure el consum responsable entre la població.

Durant la jornada també es van distribuir entre els assistents al mercat fulletons informatius per dur a terme una correcta recollida selectiva, alhora que se’ls va informar sobre el tractament que es dóna als diferents tipus de residus que arriben a les plantes de reciclatge o a les deixalleries perquè pugin tenir una segona oportunitat.

El President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, ha valorat molt positivament la tasca divulgativa que es fa a través d’aquests tipus d’esdeveniment que permet arribar a sectors de la població amb una elevada conscienciació cap a la reutilització i el reciclatge.

Més de 1.200 persones van passar per la primera edició del Mercat de les Puces, un projecte inclòs a les actuacions del Pla de Barris organitzat per l’ajuntament de la Pobla de Segur que ha rebut la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya i del Servei de Gestió de Residus Municipals del Pallars Jussà i l’Oficina de Consum del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

29 de març de 2012
Compartir contingut
Copyright © 2021 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.