04Desembre2021

Persones de diferents nacionalitats expliquen contes

Contes del Mon

Persones de diferents nacionalitats expliquen contes del seu país a nens i nenes del Pallars.

EL Pallars Jussà enceta la seva sisena edició del cicle “Contes del Món” en què hi participen voluntàriament persones de diferents nacionalitats que expliquen contes del seu país d’origen als nens i les nenes de la comarca. Aquest projecte, que organitza el Servei d’Immigració del Consell Comarcal del Pallars Jussà i que compta amb la participació de la Direcció General per a la Immigració, tindrà lloc el dia 2 d’abril en què es programaran dues sessions, una a Tremp i una altra a la Pobla de Segur.

Veure cartell

 

La primera sessió tindrà per escenari la biblioteca pública Maria Barbal de Tremp i en ella s’explicaran contes del Senegal i França, mentre que la segona sessió tindrà lloc a la biblioteca municipal de la Pobla de Segur on dues persones explicaran contes d’Egipte i del Marroc.

Segons indica el President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, “Aquesta acció s’inclou dins del programa que duu a terme el Servei d’Immigració Comarcal per tal d’aproximar la infància a la realitat multicultural en la que viuen, alhora que es propicia la participació de la comunitat immigrant a l’activitat social de la comarca”.

Aquest cicle obtingut un gran èxit de públic en edicions anteriors com la del 2011, en què més de 150 nens i nenes de la comarca van gaudir dels contes de diferents països.
Programació:

La Biblioteca de Tremp

dilluns 2 d’abril de 2012 a les 11:30h
s’explicaran contes de Senegal i França

La Biblioteca de La Pobla de Segur

dilluns 2 d’abril de 2012 a les 17:30h
s’explicaran contes d’Egipte i Marroc

 

30 de març de 2012

Compartir contingut
Copyright © 2021 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.