04Desembre2021

El Consell d’Alcaldes del Pallars Jussà se suma a la moció en favor de mantenir l’AGBS

El Consell d’Alcaldes del Pallars Jussà ha aprovat  sumar-se a la Moció per al manteniment de l’Acadèmia General Bàsica de  Suboficial de Talarn

El Consell d’Alcaldes del Pallars Jussà ha aprovat sumar-se a la Moció per al manteniment de l’Acadèmia General Bàsica de Suboficial de Talarn per la transcendència econòmica i social que aquesta institució suposa per a la comarca.
Al Ple del Consell d’Alcaldes en què s’ha aprovat la moció ha comptat amb la presència de la Subdelegada del Govern de l’Estat a Lleida, Inma Manso, a qui els alcaldes han transmès la seva preocupació per la repercussió social tan negativa que el tancament de l’AGBS pot suposar per la comarca alhora que han demanat la seva mediació davant les altes instàncies del Govern de l’Estat. Per la seva part la Subdelegada del Govern s’ha mostrat comprensiva amb la preocupació de la comarca i s’ha compromès a exposar personalment al Ministre de Defensa la necessitat de mantenir l’Acadèmia de Talarn.

Compartir contingut
Copyright © 2021 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.