03Desembre2021

El Consell Comarcal fomenta la creació d’empreses a la comarca


3a TROBADA EMPRESARIAL DEL PALLARS JUSSÀ
L’empresari Carles Sumarroca en la Trobada empresarial del Pallars Jussà

L’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal del Pallars Jussà dona suport als empresaris de la comarca i fomenta l’emprenedoria ajudant  a crear 15 noves empreses durant el primer trimestre de 2012.
A través del programa INICIA del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, l’àrea de Promoció econòmica realitza un conjunt d’actuacions a la comarca: Accions de sensibilització, assessorament, formació i consolidació empresarial. L’assessorament que reben els emprenedors és de caire jurídic, comercial, financer i organitzatiu. A més se’ls facilita ajuda en els tràmits d’ajuts i capitalització de l’atur i és facilita un certificat de viabilitat del projecte per accedir en millors condicions al finançament del projecte.

Durant aquest primer trimestre del 2012, han participat en les diferents accions promogudes per l’àrea de promoció econòmica, un total aproximat de 153 persones. Unes 26 persones han rebut orientació i assessorament per al desenvolupament de projectes empresarials i s’han finalitzat un total de 15 plans d’empresa. El resultat és de 15 noves empreses creades amb un total de 16 persones promotores i una inversió de 405.000€ . Durant aquest primer trimestre, també s’han realitzat accions de consolidació i assessorament a una part de les empreses creades durant el 2011 i accions de sensibilització en l’esperit emprenedor.
Durant el passat 2011, van participar en les diferents accions un total de 254 persones, es van confeccionar 39 plans d’empresa i es va ajudar a crear un total de 28 noves empreses que van representar una inversió aproximada de  763.000 €.

Compartir contingut
Copyright © 2021 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.