04Desembre2021

El Conseller de Benestar Social i Família signa el Contracte Programa dels serveis socials

El Conseller de Benestar Social i Família signa el Contracte Programa dels serveis socials

El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, va aprofitar la seva visita al Pallars Jussà del passat 17 de maig per signar, juntament amb el President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, el contracte programa de serveis socials per al trienni 2012-2015.

La comarca del Pallars Jussà ha estat la primera de Catalunya en signar aquest contracte, la dotació del qual s’ha mantingut respecte anys anteriors, cosa que permetrà continuar desenvolupant l’atenció a les persones des de l’àmbit local.

 

Cleries va destacar la importància dels serveis socials en l’àmbit local i comarcal ja què, segons va indicar el Conseller “es tracta  de serveis que es troben a primera línia i que per tant cal continuar reforçant” en aquest sentit va remarcar que “cal consolidar el treball entre les diferents administracions per assolir el repte d’estar prop de la gent”.

Finalment el conseller de Benestar Social i Família va apostar per donar una resposta a mida per cada territori adaptant els serveis a elements com l’envelliment o la dispersió de la població, entre altres característiques que defineixen comarques com la del Pallars Jussà.

Per la seva part, el President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach es va mostrar molt satisfet per la signatura del contracte programa ja què, segons Ubach “els serveis socials s’han convertit en serveis bàsics gairebé tan necessaris com l’ensenyament o la sanitat” i per tant considera que “la signatura del contracte ens dóna la tranquil·litat suficient per continuar treballant en la millora d’aquests serveis”.

A més de visitar el Consell Comarcal, el Conseller Cleries va dur a terme una visita als ajuntaments de Tremp i la Pobla de Segur així com dels casals de gent gran i centres de dia d’aquestes dues poblacions. Al mateix temps també va el centre residencial “Fundació Fiella” a Tremp i la Residència municipal Ntra. Sra. de Ribera de la Pobla de Segur.

Compartir contingut
Copyright © 2021 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.