04Desembre2021

Jornades sobre la gestió dels camins i el seu aprofitament turístic

Jornades sobre la gestió dels camins i el seu aprofitament turístic

El Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’IDAPA (Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran) organitzen els propers 24 i 25 de maig les “Jornades tècniques sobre gestió de camins, mobilitat i turisme al Pallars Jussà”.

Aquestes jornades, adreçades a tècnics locals, empresaris turístics o entitats de promoció del senderisme, entre altres, tenen com a objectiu analitzar els models de gestió en matèria de camins i senders que es porten a terme als diferents municipis del Pallars Jussà i el seu aprofitament com a elements turístics i de natura.

Durant les jornades s’espera valorar aquest nou model de gestió i alhora buscar estratègies de cooperació entre els diferents agents implicats en la seva promoció. També s’espera avançar en la definició d’una estratègia comuna per a l’Alt Pirineu i Aran en l’àmbit de la gestió dels camins i la creació de productes de senderisme.

La primera jornada tindrà lloc a l’Espai d’Atenció Turística de Talarn (antic CITA) mentre que la segona part tindrà lloc al Museu Hidroelèctric de Capdella i inclourà una visita a la xarxa de senders de la Vall Fosca.

Com a cloenda de les jornades s’ha organitzat la “1a Caminada Pont de Muntanyana-Tremp” per al proper dissabte 26 de maig oberta a tot el públic.

Per a més informació us podeu adreçar a:
Benjamí Puigarnau 973 650 187

22 maig 2012

Compartir contingut
Copyright © 2021 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.