03Desembre2021

Els alumnes dels instituts i l’ECA del Pallars participen en tallers per a la recerca de feina

ELS ALUMNES DELS INSTITUTS I L’ECA DEL PALLARS PARTICIPEN EN TALLERS PER A LA RECERCA DE FEINA

Els alumnes de batxillerat, 4art, ESO i cicles formatius dels instituts de secundària  de la Pobla i Tremp així com els de l’Escola de Capacitació Agrària del Pallars han participat en diversos tallers sobre recerca de feina impartits pel tècnic d’ocupació del Servei Jove de Treball del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Aquests tallers, adreçats a joves que s’han d’incorporar en el mercat de treball, consisteixen en posar els nois i noies en la situació d’haver d’anar a buscar la seva primera feina i fer-los veure aquells elements que hauran de tenir en compte per aconseguir el lloc, com fer un bon currículum, tenir una actitud positiva davant el lloc a què opten, demostrar interès, entre altres.

Els alumnes de batxillerat i alguns cicles formatius també van participar en una xerrada sobre  opcions per anar a treballar a l’estranger on se’ls va informar sobre diversos programes europeus que permeten anar a fer pràctiques d’empresa fora de l’Estat o participar en projectes de voluntariat europeu.

Per finalitzar les diferents sessions, diversos joves originaris de Letònia i Bèlgica, que participen en un programa de voluntariat europeu a l’Alt Urgell, van explicar la seva experiència als estudiants pallaresos.

Compartir contingut
Copyright © 2021 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.