Dos nous projectes empresarials al CEI Pallars Jussà

La Carrella és una nova iniciativa empresarial liderada per la Cristina Cirera i la seva parella Carles . La Cristina, filla de productors de fruits secs d’Abella de la Conca, coneix aquest món des de petita. Ara i després d’haver-se format en el món empresarial ha decidit donar un pas endavant en el negoci familiar i crear un e-Comerç d’aquest producte en diferents varietats; crues, torrades i les tradicionals garrapinyades.
"És la millor manera de donar valor a un producte d’altíssima qualitat i crear la nostra pròpia empresa".

Des del CEI Pallars Jussà hem treballat conjuntament amb la Cristina per donar forma i viabilitat al projecte. Avui ja és una realitat i ens fa feliços haver sigut útils en el procés de creació de negoci d’aquests emprenedors joves, plens d’il·lusió i capaços no només de fer viable l’empresa sinó també de contribuir al creixement empresarial de la comarca del Pallars Jussà.

L’Arnau Isanta un emprenedor del Pallars va adreçar-se al CEI per a confeccionar un pla d’empresa de reobertura de l’alberg de Talarn. La crisi del COVID 19 va inpactar de ple en el projecte. La impossibilitat d’obrir establiements d’allotjament feia inviable la idea inicial.

Lluny de fer-se enrera , l’Arnau va reinventar el model de negoci. Format en l’escola hostaleria i amb experiència en els alguns dels millors resraurants japonesos de Catalunya, remodela la idea inicial i obre el primer Take Away de Sushi al Pallars.

 

Ha Inaugurat el passat divendres 5 de juny i a apartir d’aquest moment podreu gaudir del millor Sashimi, Niguiris , sushi i tataki del Pirineu preparat pel sushiman Arnau Isanta.

 

El responsable del CEI Pallars Jussà ens comenta com en plena pandèmia els emprenedors del Pallars no s’aturen i reinventen el seu negoci per adaptar-se a les noves realitats

 

http://www.pirineustv.cat/2020/06/05/emprenedors-en-temps-de-crisi-al-pallars-jussa/

Compartir contingut