04Desembre2021

La vicepresidenta de l’IEI valora l’esforç del Consell per crear un Centre de Visitants

La vicepresidenta de l’IEI valora l’esforç del Consell del Jussà per crear un Centre de Visitants per atraure el turisme

La vicepresidenta de l’IEI valora l’esforç del Consell del Jussà per crear un Centre de Visitants per atraure el turisme

La vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol, ha visitat avui les obres del Centre de Visitants del Pallars Jussà on ha valorat molt positivament l’esforç del Consell Comarcal per crear un centre museístic de referència que tindrà com a objectiu la promoció turística i cultural de la comarca. En aquest sentit, Pujol ha anunciat que “l’IEI té la intenció d’utilitzar aquestes instal·lacions del Pallars Jussà per dur a terme actes culturals en la línia de descentralització en favor del territori que ens hem marcat des de l’Institut”.

Per la seva part, el President del Consell Comarcal, Joan Ubach, ha agraït el suport que s’ha rebut des de l’IEI de cara a la futura dinamització del Centre de Visitants, alhora que ha posat aquestes instal·lacions a la disposició de l’Institut.

En la línia de col·laboració amb l’IEI, Rosa Pujol ha anunciat també que enguany l’IEI actuarà com a coorganitzador, juntament amb el Consell Comarcal, de la vuitena edició del Festival del Romànic i Castells de Frontera que s’iniciarà el proper diumenge 8 de juliol al Castell de Mur i que oferirà actuacions de música clàssica en el marc de diferents castells i esglésies de la comarca. Per la seva banda Ubach ha explicat que “el suport de l’IEI al Festival suposa una peça clau de cara a un futura ampliació del certamen, que permetria donar a conèixer altres elements del romànic pallarès, que en moltes ocasions passen desapercevuts malgrat el seu interès cultural”.

La Vicepresidenta de l’IEI ha aprofitat la visita al Pallars Jussà per reunir-se amb el Consell d’Alcaldes i amb l’equip de govern del Consell.

 

Tremp, el Pallars Jussà, 13 de juny de 2012

Compartir contingut
Copyright © 2021 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.