03Desembre2021

Veredicte del jurat en la 2a Beca de recerca Mossèn Jesus Castells i Serra 2012

2a edició de la beca Mn. Jesús Castells

El passat mes d’agost de 2012, el tribunal de la 2a edició de la beca Mn. Jesús Castells i Serra, analitzades les diverses propostes presentades a aquesta edició, va resoldre atorgar la beca al projecte presentat per la llicenciada en Història per la Universitat de Lleida, la Sra. Noemí Riudor Garcia.

El jurat de la 2a edició de la beca Mn. Jesús Castells i Serra va decidir concedir la beca al projecte presentat per la llicenciada en Història per la Universitat de Lleida, la Sra. Noemí Riudor Garcia, titulat La repressió franquista en temps de guerra (1938-1939). Anàlisi del fons de la presó del Partit Judicial de Tremp (Pallars Jussà).

La beca, dotada de 3.000 €, amb l’objectiu de promoure el desenvolupament, la divulgació i el foment de la cultura a la comarca del Pallars Jussà, i en especial en l'àmbit de la història, està convocada per l’Ajuntament de Tremp, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Cal destacar respecte a la primera edició, un augment significatiu dels projectes presentats, un total d’onze propostes, de candidats provinents de les quatre províncies de Catalunya, en especial del món universitari, el que confirma l’interès i la consolidació de la Beca a la seva segona edició.

Compartir contingut
Copyright © 2021 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.