06Juny2023

Festipallars, 8 hores de música refrescant i genuinament pallaresa

El FESTIPALARS ha tornat aquest dissabte a la platja del Piolet de Salàs de Pallars recuperant el format prepandèmia

Més de 500 persones han passat pel Festipallars 2022 que ha recuperat el format de festival que combina la música dels grups pallaresos amb les activitats aquàtiques i les food trucks a la platja del Piolet de Salàs de Pallars, un entorn que el fa únic.

Un total de 6 grups pallaresos d’estils molt diversos han participat a l’esdeveniment, Rolling Beat Machine, Itsasgorak, Mercè i Arnau, Adrenalina, Ramones i Mazmorras i Fugint del Silènci i ha tancat el festival els Pascual i els Destanats com a grup convidat.

La jornada ha començat amb activitats aquàtiques gratuïtes que han donat pas a 8 hores de música sense parar.

Per tal de promoure la mobilitat segura i més sostenible dels assistents, s’han difós els horaris per accedir al Piolet amb el tren, mentre que en finalitzar els concerts s’ha habilitat un Bus de la Festa que ha traslladat els joves fins a la Pobla de Segur i fins a Isona, passant per Tremp.

Segons ha indicat el vicepresident del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Toni Millet, El Festipallars manté des dels seus inicis l’aposta per promocionar la música i el talent dels diferents grups dels Pallars on actualment es viu una activitat musical molt intensa.

El Festipallars va néixer el 2008 en una iniciativa conjunta entre diferents institucions pallareses en la que actualment hi participen els ajuntaments de Salàs de Pallars, Talarn, Isona i Conca Dellà, la Pobla de Segur i Tremp més el Consell Comarcal del Pallars Jussà  i la Direcció General de Joventut.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.