06Juny2023

Campanya el Jussà+Sostenible

El Consell Comarcal del Pallars Jussà  en col·laboració amb l’Agència de Residus de Catalunya engega la campanya El Jussà+Sostenible, amb la que pretén anar més enllà de la sensibilització entorn als conceptes tradicionals del foment del reciclatge i posa en valor la importància de mantenir entre tots/es una comarca més vital, més verda i en definitiva, més sostenible. 

És conegut que el Pallars Jussà gaudeix d’un entorn immillorable. Per aquest motiu, sota el lema Tu també formes part del cicle s’ incideix en la implicació col·lectiva dels i les pallaresos/es per mantenir-lo i seguir gaudint d’una comarca que conserva gran part de la seva riquesa en patrimoni natural i  cultural.

La campanya en si mostra  com es gestiona tot l’engranatge del servei de Residus del Consell Comarcal, qui en forma part i quines són les infraestructures disponibles.

A més, consta de quatre vídeos on es respon a preguntes  d’interès general per a la ciutadania,  com per exemple, com es fan desaparèixer els residus que deixem als contenidors i a les deixalleries o en què es gasta la taxa de les escombraries.

Pel que fa al Jussà+Sostenible, el + s’expressa com a símbol per mostrar la voluntat de sumar i d’avançar amb una  comarca que no s’atura  i que està  en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030, dirigits a frenar els danys causats al planeta i construir un model  de vida més sostenible.

Aquest + també inicia una línia comunicativa, que pretén ser el fil d’altres campanyes i projectes emparada en aquest mateix concepte d’entendre la nostra comarca des d’una perspectiva transgressora i de futur.

La campanya es podrà seguir a les xarxes socials oficials del @conselljussa, al seu canal de Youtube es poden trobar els diferents vídeos i,  a més,  inclou els materials de cartelleria que es distribuiran per la comarca i es podran visualitzar també en altres suports com per exemple, containers. També es repartiran infografies als comerços de la comarca i es serigrafiaran  els camions i furgonetes del propi servei amb el logotip i lema de la campanya.

 

Materials de la campanya

-Vídeos:

 

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.