14Mai2024

Tenim nous emprenedors al Pallars

La Montse i el Carles van guanyar la concessió de l’Hostal Montsec Llimiana i acaben d’inaugurar l’espai.
Un total de 9 habitacions dobles completament equipades i una amb accés per persones amb mobilitat reduïda. Dos menjadors amb capacitat per unes 40 persones , sala de jocs, zona de bar cafeteria i una magnifica terrassa amb vistes al Montsec de Rúbies, on podeu fer Vermut , tapes i esmorzars de forquilla.

En Carles als fogons elabora els millors cargols de la zona, callós amb cap i pota i peus de porc amb ceps. Els dijous paella popular de peix o de carn. No us podeu perdre les mandonguilles i els fabulosos postres de la Montse.

Uns espai encantador per famílies amb nens  amants de la natura i la bicicleta de muntanya i enamorats del senderisme per la serra del Montsec.

Una parella simpatiquíssima, menjar de qualitat i una espai encantador al costat mateix de la preciosa església romànica de Santa Maria al mig de la fabulosa vila closa de Llimiana.

Des del CEI vam elaborar el pla d’empresa que va facilitar la participació al concurs d’explotació de l’hostal. Contents que aquesta parella d’emprenedors comencin un nou camí en un espai ple de possibilitats i amb un futur prometedor.

 

https://www.ceipallarsjussa.com/

Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball i amb la col•laboració de la Diputació de Lleida.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.