21Mai2024

Constitució formal de la Xarxa d’emprenedores Pallareses

Avui, s'ha constituït formalment l'Associació "Xarxa d'Emprenedores Pallareses, LA XEP". Han passat gairebé dos anys des d'aquella primera trobada, impulsada pel grup de treball Dona i Empresa de la Direcció General d'Innovació i Emprenedoria a través del CEI Pallars Jussà que començava a caminar aquesta aventura.

Dos anys on s'han materialitzar accions a través de la Xarxa per cohesionar un grup d'empresàries pallareses que fessin pinya al voltant d'una idea: Promoure, fomentar i desenvolupar els valors, aptituds i qualitats de la dona empresària/emprenedora, directiva i professional als Pallars.

Accions de formació, accions de networking, participació en el premi Jove Emprenedor , integració en l'Aliança d'entitats de dones rurals, jornades de lideratge femení i altres actuacions que han ajudat a precipitar, com no podia ser d'altra manera la constitució de la primera associació de dones empresàries als Pallars. "La Pedra que rebutjaven els constructors, ara corona l'edifici".

Comença una nova etapa en la que el lideratge femení d'un grup d'empresàries pallareses ha de catalitzar una autèntica revolució empresarial al Pallars.

Aquest grup d'empresàries ha demostrat amb l'èxit dels seus negocis una extraordinària capacitat de superació, esforç i generositat amb el col·lectiu que impulsarà l'ecosistema empresarial del Pallars, ara si, amb lideratge i organització.

Un enorme orgull haver participat en tot aquest procés.

Gràcies Almudena Castillo Ortiz, amb tu va començar tot.

Gràcies Laia Arcones Laia Arcones per cohesionar el grup

Gràcies Laia Martínez Bagué per impulsar l'equip.

Gràcies Georgina Calvet Cortés per la teva predisposició

Gràcies Georgina Garcia Farré pel teu entusiasme

Gràcies Miriam San José Cirera per la teva generositat

Gràcies Ines Quintana Mendivi pel teu lideratge

Gràcies Maria Domingo pel teu suport incondional

Gràcies @Nuria Vilasis per la teva serena fermesa

 

Si vols formar part d'aquesta aventura, omple el formulari

👉 https://form.jotform.com/231433345289357

Departament d'Empresa i Treball

Patronat de Promoció Econòmica. Diputació de Lleida

ACCIÓ

 

Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball i amb la col•laboració de la Diputació de Lleida.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.